MORE

Bani de Kickstarter cheltuiti pe stripteuze si bautura

De obicei, cand un proiect de pe Kickstarter esueaza, apar zvonuri ca cei care au facut campania au cheltuit toti banii pe bautura, sau ceva de acest gen, dar cred ca avem aici primul caz in care acest lucru chiar s-a intamplat.

Un dezvoltator de jocuri numit Eric Tereshinski, sau ETeeski, responsabil pentru numeroase joculete interesante facute la game jams, a decis sa faca anul trecut un Kickstarter pentru a realiza o serie de tutoriale despre cum poate face oricine un joc folosind software gratuit.

Campania a avut succes, a strans peste 4000 de dolari, dar nefiind tocmai un om care sa se priceapa la finante, a apelat la ajutorul a doi alti oameni, Devon Staley si Tyler Monce, pentru infiintarea unei companii.

Totul a mers bine si compania chiar incepuse strangerea de fonduri pentru un joc nou, Ant Simulator… numai ca cei doi parteneri de afacere au cam cheltuit toti banii pe stripteuze, bautura si restaurante scumpe.

Si pentru ca asta nu era suficient de rau, cei doi l-au amenintat pe ETeesky ca il vor da in judecata in cazul in care va incerca sa lanseze Ant Simulator, motiv pentru care a trebuit sa renunte la dezvoltarea sa cu totul.

Morala povestii: Sa nu intri in discutii cu indivizi care se ocupa de afaceri cu banii altora.

[Gamewatcher]

Tags

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close