HiFi-TVRSS PaginaDeMedia

Bang & Olufsen a produs o boxă de 2.000$ care rezistă ani buni

Sunt sigur că și voi aveți pe undeva păstrat un aparat vechi, fie că e un radio pe lămpi, un TV cu tub sau cine știe ce altă antichitate de care nu vreți să vă despărțiți. Și pe bună dreptate, întrucât unele echipamente vechi au reușit să reziste foarte bine în timp. Asta a încercat să obțină și Bang & Olufsen, astfel compania a produs o boxă portabilă creată să reziste ani buni grație modului ușor de întreținere.

Desigur, asta vine contra unui cost pe măsură, astfel Bang & Olufsen Beosound Level se vinde începând de la 2000 de dolari. Dar haideți să vedem ce primim de banii ăștia. În primul rând, boxa este wireless și oferă conectivitate Bluetooth și WiFi cu suport pentru Airplay 2, Google Cast și Spotify Connect. Iar dacă dorești o conexiune fizică, boxa este dotată cu line-in/optical și un port pentru internet. Bang & Olufsen Beosound Level își poate schimba modul în care sună în funcție de poziția în care este pusă: comută automat între modurile de 180 de grade și 360 de grade în funcție de cum o așezi.

Aspectul este un punct forte al acestei boxe, iar producătorul a ales să păstreze un aer retro la exterior, însă a folosit tehnologie de ultimă generație la interior. Iar pentru a respecta promisiunea făcută, Bang & Olufsen Beosound Level este certificată IP54. Asta înseamnă că rezistă atât la praf cât și la lichide, deci nu ai de ce să-ți faci griji când o scoți pe terasă spre exemplu. Și tot pentru momentele în care nu ești lângă o priză, bateria cu durată de viață de 16 ore ar trebui să fie îndeajuns pentru un grătar cu prietenii.

Bang & Olufsen Beosound Level

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button