Gaming

Bandicam isi va pierde clientii daca aceasta functie de Windows 10 ajunge in varianta finala!

Pana in prezent, multi dintre noi am folosit programe precum My Screen Capture, Bandicam sau Camtasia pentru face capturi de ecran. Fie pentru tutoriale, fie pentru clipuri de youtube, intrebuintarile fiind multiple. Totusi, Bandicam si alti producatori de software de captura ar pierde destul de multi clienti daca functia de captura de ecran nativa inclusa in ultima varianta de Windows 10 Beta ar ajunge in varianta finala.

Practic ai o optiune gratuita, nativa, inclusa in sistemul de operare, multi facand alegerea… gratuita intr-o secunda, comparativ cu cei 33 de euro cat costa o licenta pentru Bandicam. Curios este ca functia de inregistrare este ascunsa, dar extrem de utila pentru generatia creatorilor de clipuri pentru Youtube. Iar cei care fac video gameplay walkthrough se vor bucura sa afle ca aceasta unealta este dedicata gamerilor, dar este indeajuns de simpla incat oricine sa o poata folosi. Bandicam

The Game Bar, aceasta fiind denumirea aplicatiei, este un toolbar pe care Microsoft l-a gandit pentru gameri, acestia putand sa realizeze capturi video de ecran, pentru ca acestia sa le impartaseasca cu alti jucatori. Cu toate ca numele nu este cel mai inspirat, cazand in categoria generica a denumirilor Microsoft, programul poate fi folosit intr-o varietate de taskuri, fiind un „cameraman” de incredere daca ai nevoie de o captura de ecran in timp ce desenezi sau iti filmezi intalnirea video pe skype.

Accesarea aplicatiei The Game Bar se poate face pe ultima versiune de Windows 10 Beta apasand tastele Windows si G simultan, un pop up aparand pe ecran, care te va intreba daca doresti sa deschizi Game Bar. Pentru a inregistra, apesi Windows + ALT+R si programul va incepe sa inregistreze in rezolutia monitorului captura video in format MP4. Cel mai probabil aceasta unealta este gandita pentru a functiona in tandem cu noul XBOX App, pentru a oferi si posibilitatea de a face captura pe PC. Smart Move Microsoft… acum pe cine dam vina pentru numele aplicatiei? Cineva trebuie sa fie vinovat pentru denumirea asta generica!

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button