MORE

Bandai Namco se redenumeste. Din nou!

Japonezii de la Bandai Namco, fosta Namco Bandai, au anuntat ca-si vor schimba din nou numele companiei – si de data aceasta au ales varianta “Namco Bandai Entertainment”, care va fi folosita incepand cu 1 aprilie 2015. Intr-un comunicat de presa, tradus de Gematsu si preluat de joystiq.com, compania precizeaza: “Aceasta modificare a numelui ne permite sa redefinim anvergura afacerii noastre, ocupandu-ne nu numai de jocuri, ci de intregul areal al divertismentului”. Daca va fi sau nu o zi a pacalelilor, ramane de vazut. Pana una alta, sa nu uitam ca “Warai wa hyakuyaku no chou” (“Rasul este cel mai bun medicament”) sau “Warau kado ni wa fuku kitaru” (“Norocul vine in casele fericite”).

http://japanese.about.com/od/namikosbloglessons/a/lesson58.htm

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

2 comentarii

  1. Sigur nu este o pacaleala acest nume? Pentru ca mi se pare dubios faptul ca tocmai atunci s-au gandit sa schimbe numele companiei.

  2. Articolele care le distribuiti nu apar imediat pe site … de exemplu articolul asta nu apare pe site la fel de probabil o sa apara peste cateva ore. Probabil folositi ceva de chas … pentru wordpress ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button