Gaming

După colaborarea cu George R.R. Martin, Bandai Namco dorește să lucreze cu autorul seriei Wheel of Time pentru un joc nou

Brandon Sanderson este interesat să lucreze împreună cu From Software

Elden Ring este ceva din altă lume și nu încape îndoială că George R.R. Martin a făcut povestea jocului ceva mai accesibilă. Acum, publisher-ul jocului, Bandai Namco, vrea să continuie cu această idee și se îndreaptă spre talentele unui alt autor fantasy. Mai exact, Bandai a pus ochii pe Brandon Sanderson, cunoscut pentru seria Mistborn și pentru faptul că a scris finalul epopeii Wheel of Time după moartea autorului original, Robert Jordan.

În cadrul unui livestream, Sanderson a desfăcut un pachet cu tematică Elden Ring primit în dar de la Bandai Namco. În acel pachet se afla și un mesaj din care reieșea că publisher-ul dorește să lucreze cu acesta. A fost o coincidență simpatică, pentru că Sanderson glumise nu de puține ori în legătură cu Elden Ring și colaborarea dintre From Software și George R.R. Martin.

[From Software l-a ales pe GRRM] unul care își omoară timpul postând pe net despre NFT-uri în detrimentul persoanei care le-a jucat toate jocurile încă de la King’s Field.

În livestreamul său, Brandon Sanderson a explicat în mare la ce se referea biletul. Se pare că Bandai chiar este interesat ca autorul și From Software să lucreze împreună la un joc nou. Asta i-a captat atenția și pentru că are pregătite câteva idei pentru un joc Soulsborne, la fel cum a lucrat la un fir narativ pentru Magic The Gathering încă de dinainte ca Wizards of the Coast să-l contacteze pentru a scrie lore-ul cu pricina.

Cică sunt interesați să scoatem ceva împreună. Și eu sunt la fel de interesat. De fapt, chiar am pregătite niște idei pentru dezvoltatori. Deci poate va trebui să le trimit propunerea și să văd ce părere au. M-am tot gândit la ce aș face dacă aș lucra la vreun titlu Soulsborne. Evident, nu eu decid ce poveste va fi introdusă, dar o am totuși pregătită. Așa că poate veți auzi mai multe detalii de la mine. Am niște idei.

Sincer să fiu, ar fi o veste interesantă și captivantă. Chiar dacă George R.R. Martin nu a fost responsabil per-se cu povestea, contribuțiile sale se resimt. Dar parcă tot ar fi fost mai bine dacă omul și-ar fi văzut de treabă și ar fi terminat în cele din urmă a șasea carte din A Song of Ice And Fire. Brandon Sanderson și Robert Jordan, pe de altă parte, au niște concepte care mi se par mult mai atractive și cu un potențial mult mai mare. Poate că Hidetaka Myiazaki va pleca urechea la ideile noului autor, sau poate că va fi vorba despre un alt joc publicat de Bandai Namco, dar până atunci, Elden Ring rămâne în continuare un joc aproape perfect.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button