PC&Consoles

Bandai-Namco anunta un nou joc Dragon Ball intr-un mod inedit

Revitalizarea recenta a seriei Dragon Ball a bucurat milioane de fani si reintoarcerea legendarului Akira Toriyama la carma seriei marcheaza un nou inceput pentru celebra manga si serial anime. Multi fani se uita cu atentie saptamana de saptamana la aventurile lui Goku si Vegeta in noul serial Dragon Ball Super, totusi, un joc lipsea pana acum din peisaj. Nu pentru mult timp, daca Bandai-Namco au ceva de spus in privinta asta. 

Compania a pus bazele unui site pe care se poate vedea clar un cronometru din care mai sunt doar cateva ore pana cand ceva important legat de Dragon Ball urmeaza sa fie anuntat. Ceea ce este interesant este fundalul, care contine imagini ce provin atat din jocuri, cat si din filme si serialul animat, lucru intarit de ceea ce este scris pe site: „Descopera o multitudine de elemente vizuale din jocurile video si episoadele animate din universul Dragon Ball, inainte de incheierea numaratoarei. Poti sa gasesti printre acestea un indiciu”dragon ball

Dupa o inspectie atenta a imaginilor, putem spune ca jocul este foarte posibil sa contina o noua poveste, care de data aceasta incepe inca de pe vremea cand Goku era un pitic si continua in universul nou, unde un sobolan iepure mov este zeul distrugerii in univers.

Ce speram sa fie? Ei bine este foarte posibil ca Bandai-Namco sa ne prezinte in cel mai scurt timp fie un Xenoverse 2 sau o localizare pentru Dragon Ball Fusion, care a lipsit din oferta distribuitorului japonez. Cine stie, ramane sa vedem in cateva ore! Banii nostri sunt pe un Xenoverse 2 avand in vedere numele site-ului: „fly through time punct com”

[flythroughtime.com]

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button