Știri ITRSS PaginaDeMedia

IBM GBS și Qualitance ajută Banca Transilvania să ofere experiențe digitale unitare prin platforma FlowX.AI

Companiile QUALITANCE și IBM Global Business Services (GBS) au fost selectate de către Banca Transilvania să dezvolte o soluție integrată, unificată și scalabilă, bazată pe inteligență artificială, care oferă experiențe digitale unitare angajaților și clienților băncii. Noua soluție a fost construită cu ajutorul platformei de tehnologie FlowX.AI.

Inițial, FlowX.AI. a fost dezvoltată de către QUALITANCE și ajută Banca Transilvania în reconstruirea, simplificarea și automatizarea interacțiunilor digitale dintre angajați și clienți, accelerând operațiunile și dezvoltările digitale ulterioare. Echipa formată din BT, IBM GBS și QUALITANCE au implementat platforma FlowX.AI și au realizat integrarea acesteia cu multiple sisteme existente, urmând să fie scalată în întreaga rețea Banca Transilvania.

Suntem încântați că avem oportunitatea de a oferi cea mai avansată platformă de dezvoltare de experiențe digitale din sectorul financiar în cadrul BT, alături de care am descoperit aceeași viziune despre viitorul serviciilor financiare. În egală măsură, suntem onorați că parteneriatul de peste 10 ani pe care îl avem cu IBM se extinde într-unul dintre cele mai ambițioase proiecte ale noastre de până acum Ioan Iacob, cofondator QUALITANCE și CEO FlowX.AI.

FlowX.AI îmbunătățește modul în care companiile cu infrastructură complexă, precum bănci, companii de asigurări, telecom sau industrii petroliere, construiesc și oferă interacțiuni digitale angajaților și clienților. Platforma ajută companiile să dezvolte într-un ritm accelerat interfețe digitale scalabile, folosind componente de inteligență artificială și design comportamental. Bazată pe o arhitectură proprie inovatoare și scalabilă, o bibliotecă de componente reutilizabile și inteligență artificială, platforma FlowX.AI accelerează dezvoltarea de noi funcționalități digitale, astfel încât module bancare complexe să poată fi implementate în 10 săptămâni. 

Banca Transilvania IBM Qualitance platforma FlowX.AI.

FlowX.AI ajută companiile mari să creeze interacțiuni intuitive atât pentru clienți, cât și pentru angajați sau colaboratori, accelerând productivitatea și eliminând nevoia de training, chiar și pentru cei nefamiliarizati cu tehnologia.  De asemenea, IBM oferă Băncii Transilvania soluții multiple de securitate și cloud, care facilitează accesul sigur și ușor la serviciile bancare.

Noua platformă înseamnă adoptarea celor mai noi tehnologii IT care ne ajută la reducerea complexităţii operaţionale, cu efecte pozitive atât pentru clienţi, cât şi pentru angajaţi. Pe lângă pasul făcut de BT pentru continuarea evolutiei tehnologice, dezvoltarea platformei a fost o experienţă de învăţare pentru noi – ca bancă și echipă. Mulţumim partenerilor IBM GBS şi QUALITANCE Leontin Toderici, Director General Adjunct Operaţiuni, Banca Transilvania.

 

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button