GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Baldur’s Gate 3 va sosi pe Early Access

Și va fi urmat de multe alte jocuri

Săptămâna aceasta vom vedea primele mostre efective de gameplay din Baldur’s Gate 3 în cadrul evenimentului PAX East. La acest eveniment probabil vom afla și data de lansare a jocului, ce pare că va fi una pentru varianta de Early Access.

Conform unor informații ce au ieșit la iveală în cadrul târgului de jucării de la New York, unde Hasbro (ce deține Wizards of the Coast și în speță tot ce înseamnă Dungeons and Dragons) Baldur’s Gate 3 va fi disponibil inițial sub Early Access, urmând să petreacă acolo suficient timp cât este necesar pentru ca rezultatul final să fie un produs finisat și toate cele. În esență cam ce a făcut Larian de la Original Sin și până acum.

Nu doar asta, dar Hasbro are de gând să pompeze jocuri Dungeons and Dragons pe cât mult poate. Vom avea parte de câte un titlu de acest fel în fiecare an până în anul 2025, unul dintre ele fiind și un nou Dark Alliance.

Ce ar putea fi celelalte jocuri? Nu știu sigur să vă spun. Probabil vor fi RPG-uri, din moment ce asta pare a fi soluția evidentă, dar nu e de parcă n-au fost și jocuri de lupte în arenă bazate pe D&D.

Vom afla mai multe informații săptămâna aceasta.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button