GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Baldur’s Gate 3 a fost dezvăluit

Conform așteptărilor, la PAX East, seara trecută, a fost dezvăluit pe larg Baldur’s Gate 3. Jocul celor de la Larian ne va trimite înapoi în Tărâmurile Uitate prin care ne aventuram cu zeci de ani în urmă, într-o aventură ce combină explorarea în timp real cu luptele pe bază de ture. Și doar pe bază de ture. Nu sunt în timp real cu pauză activă.

În Baldur’s Gate 3 veți lua rolul fie a unui personaj propriu, fie a unuia predefinit, cu propria poveste, ce se afla pe o navă tentaculară urmărită în mod spectaculos de niște dragoni, după cum puteți vedea în introducere. Personajul vostru, infectat de un caz neplăcut de mindflayer-ită, va trebui să găsească un mod prin care să nu devină un o creatură cthulhuctiană, chiar dacă puterile asociate se dovedesc a fi foarte utile. Puteri precum abilitatea de a citi gânduri, ceva ce puteai face și în Divinity 2.

 

Pe partea de gameplay arată de parcă Divinity Original Sin 2 ar fi fost modificat pentru a se folosi de un set de reguli Dungeons and Dragons, ceva ce nu este în nici un caz un lucru rău. Vă sunt arătate procente pentru șansele de a lovi țintele, dar aveți parte și de zarurile efective, așa că ne aflăm ferm în teritoriul RPG-urilor clasice. Puteți vedea mai jos prezentarea întreagă, dacă aveți vreo oră la dispoziție. Spoiler, se termină pentru că jocul crapă.

Baldur’s Gate 3 nu a primit o dată de lansare, dar va sosi pe Early Access peste câteva luni.

[Ars Technica]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button