GamingPC&ConsolesRSS PaginaDeMediaȘtiri IT

Baldur’s Gate 3 a fost anunțat!

Crăciunul pare să fi venit în luna iunie pentru fanii RPG-urilor, pentru că a sosit un anunț ce nu părea de parcă ar mai fi posibil. Baldur’s Gate 3. Nu un remake, nu o portare, nu un remaster, nu un Enhanced Edition, ci o continuare completă a seriei, ce este dezvoltată de oamenii foarte talentați de la studioul Larian. Dacă nu știți de ce este în stare Larian, vă sugerez să încercați măcar Divinity Original Sin 1, iar apoi să fiți dezamăgiți de sistemul de lupte pe ture al fiecărui alt RPG similar.

Nu au fost anunțate prea multe detalii despre joc la această oră și nici nu a fost arătat gameplay efectiv deocamdată. Dar E3 începe peste câteva zile, așa că nu mai avem mult de așteptat. Din detaliile ce sunt cunoscute în acest moment vă pot spune că acțiunea jocului se petrece la 100 de ani după evenimentele din Baldur’s Gate 2, așa că probabil nu va fi despre același Bhaalspawn… deși… semi-zeu, nemurire… sunt posibilități. La centrul conflictului pare a fi o invazie de Illithids a lumii de la suprafață, sau ceva de acest gen.

Jocul va fi bazat pe ediția a cincea a sistemului de reguli Dungeons and Dragons, ceva ce probabil nu va fi pe placul fanilor hard-core care se așteptau la ceva mai tradițional, sau a fanilor super-hard-core, care știu cum să calculeze un THAC0 fără să se uite la fițuică.

Jocul va fi disponibil în viitorul nu foarte îndepărtat, și chiar dacă a fost anunțat cu ocazia evenimentului ce a fost dedicat serviciului Google Stadia, îl veți putea cumpăra de pe o varietate de magazine.

[Larian]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button