RSS PaginaDeMediaȘtiri ITTECHTelefoane

Backup-urile de pe WhatsApp pe Google Drive vor fi de acum gratuite

WhatsApp oferă de ceva timp posibilitatea de a face backup la toate conversațiile, fotografiile și videoclipurile voastre pe Google Drive.

Toate acestea adunate obișnuiau să ocupe ceva spațiu în cloud, dar recent toți utilizatorii au primit e-mailuri spunând că pachetul de backup nu va fi luat în considerare atunci când se calculează limita pe care o aveți disponibilă pe Google Drive, ceea ce înseamnă că puteți stoca toate datele gratuit.

Google a trimis mesajul, declarând că schimbarea se datorează unui nou acord cu WhatsApp. Tranziția începe astăzi, dar ar putea dura ceva timp până se va activa pentru toată lumea. Noua regulă va intra în vigoare pentru toți până la data de 12 noiembrie.

Nu toate backup-urile vor fi stocate, totuși. Google a spus că orice pachete de date care au mai mult de un an vor fi eliminate automat, adică dacă aveți o copie de rezervă, dar nu ați restaurat-o, va fi ștearsă. Pentru a evita pierderea de date, ar trebui să o faceți manual prin setările aplicației, mergând la meniul Chats, de unde puteți controla ce și când este salvat în cloud.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button