PC&Consoles

Back to The Future transforma GTA V intr-o explozie de nostalgie

In lista de filme nostalgice de care aproape orice tanar isi aduce aminte cu placere se afla si  Back to The Future. Trilogia care a facut din Michael J. Fox un actor international si l-a cimentat pe Christopher Lloyd ca un actor de comedie senzational.

Probabil din acest motiv un mod  Back to The Future era inevitabil sa apara in galeria, in continua crestere, de moduri GTA V.

Numit  „Theft to the Future”, modul te lasa sa … calatoresti prin timp, sa zbori si are toata galeria de efecte sonore din filmul original, ceea ce il face cu un gram cel putin mai cool decat orice alt mod care incearca sa recreeze nostalgia initiala  Back to The Future.

Joshua Vanderzee, creatorul modului, se pare ca a fost destul de indraznet in acest proiect, incluzand o groaza de variatii pentru deja celebra masina (a timpului) Delorean. Mai mult, atunci cand ajung la 88 MPH se va intampla ceva senzational… Cei care au vazut filmul vor sti despre ce este vorba.

Se vede cu ochiul liber ca s-a depus extrem de multa munca in acest mod si din acest motiv nu putem decat sa apalaudam realizatorul. Iar pentru cei interesati, mai jos aveti si lista de mod-uri necesare pentru a implementa „Theft to the Future”

Pentru a rula ai nevoie de:

[taltigolt]

 

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button