MORE

Azrael isi va face aparitia in Gotham!

Sunt foarte sigur ca printre voi se regasesc destui fani Batman, unii mai mari si altii mici, oricum apreciem orice pasionat al cavalerului intunecat. Nu de foarte mult timp, la televizor ruleaza o serie intitulata „Gotham” unde ne este prezentata istoria orasului in care Batman isi are originile, personaje foarte cunoscute care se afla la inceput de drum cum ar fi detectivul Gordon, tanarul Bruce Wayne la varsta de 12 ani, Alfred,etc.

Totusi, pe langa protagonisti si-au facut aparitia si cativa antagonisti cum ar fi Firefly, care mi se pare ca a sosit un pic prea devreme in poveste. Ma asteptam sa o vad cand Batman isi facea debutul in orasul napadit de coruptie, crime si ilegalitate.

Un personaj ce isi va face aparitia in curand in serial va fi Azrael. In benzile desenate, el este portretizat drept inlocuitorul lui Batman atunci cand acesta a fost rapus de catre maretul Bane. Mai exact, acesta i-a fracturat coloana vertrebala si l-a scos instant din lupta pe liliacul nostru.

Totusi, cum uneori ti se urca puterea la cap, asa a patit si Azrael, devenind mai violent si insetat de justitie. Intr-un final, cand Batman se pune pe picioare isi revendica locul de adevarat aparator al orasului care imparte dreptate in stanga si in dreapta, dar intr-un mod corect.

[ComicBook]
Tags

Related Articles

Back to top button
Close
Close