Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Axon Watch – Unul dintre cele mai elegante ceasuri inteligente!

/
/
/
img

Deși românii probabil preferă mărci mult mai cunoscute, precum… Police, Casio și așa mai departe :), nu ar trebui să treacă cu vederea noul model de la ZTE numit Axon Watch, care arată… senzațional! In mod promițător, producătorii au ales să se axeze și pe ceasuri, nu doar pe smartphone-uri, lansând un smartwatch exclusivist și foarte atrăgător.

Ceasurile de mână sunt un accesoriu foarte important, mai ales pentru persoanele care vor să impresioneze, sau să „emane” eleganță. Desigur, asta nu înseamnă că ele nu pot fi purtate și în viața de zi cu zi, de catre oameni obisnuiti, carora doar le plac aceste accesorii sau pur si simplu vor sa vada ora 🙂

Noul model pregătit de ZTE are un sistem de operare special, numit Tencent OS, care vine cu control prin gesturi, apelare rapidă, monitorizare pentru fitness și mesagerie. Dacă nu vă lăsați impresionați de ce poate să facă, poate ca specificațiile hardware vi se vor părea mai interesante.

Ceasul vine dotat cu un display de 1.4 inch, protejat de un strat de safir, bluetooth 4.1, 512MB memorie ram, nu mai puțin de 4GB memorie internă și o baterie de 300mAh! Din păcate, Axon Watch se va lansa in curând… doar în China, fără a fi cunoscuta o dată la care va fi disponibil și în afara Asiei.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar