PC&Consoles

Awesomenauts devine gratuit, permanent

De câțiva ani de zile, Awesomenauts tot încearcă să își croiască un loc pe piață jocurilor de tip MOBA, dar a tot avut un dezavantaj până acum, nu era un joc gratuit, precum League of Legends, DotA 2 sau Smite.

Faptul că trebuia să fie cumpărat a însemnat că n-a putut atinge un public la fel de mare ca semenii săi și ca urmare risca să intre în obscuritatea ocupată acum de Demigod, dar asta nu va mai fi o problemă în curând. Studioul Ronimo Games anunță că Awesomenauts va face tranziția către a deveni un joc complet gratuit din ziua de 24 mai. Cei care dețin deja jocul pot încerca de câteva zile schimbările pe care le va aduce update-ul cel nou, menit să implementeze marea tranziție.

Pe lângă faptul că nu va mai costa nici măcar un leu pentru a fi jucat, Awesomenauts primește un nou sistem de progresie și posibilitatea de-a cumpăra skin-uri cu bani reali, la fel ca fiecare alt MOBA. Pe lângă asta, o nouă experiență pentru începători este introdusă, care ar trebui să îi ajute să învețe cum să joace.

Cea mai imediată consecință a tranziției va fi că veți găsi mult mai ușor coechipieri și inamici, din moment ce publicul va crește simțitor.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button