Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Avocatul lui Kim Dotcom il va reprezenta si pe patronul KickassTorrents

/
/
/

Daca pana acum doua saptamani numele Artem Vaulin nu rezona cu nici macar unul dintre cititorii nostri, presupusul patron si inculpat de spalare de bani al site-ului KickassTorrents a fost aratat cu degetul in mod public si arestat intr-o actiune a autoritatilor Americane.

Acum, Vaulin nu este singurul individ care se afla intr-o asemenea situatie, o alta legenda a online-ului si luptator impotriva nedreptatilor corporatiste, Kim Dotcom, fiind intr-o postura similiara, motiv pentru care Valuin se pare ca si-a rezevat dreptul de a angaja avocatul fostului patron MegaUpload. 

Avocatul din California, Ira Rothken, se pare ca l-a impresionat pe Vaulin, avand in vedere cum si-a aparat clientul inca din 2012, pe langa asta se pare ca ii este si consultant lui Dotcom, multi indicandu-l pe acesta ca fiind motivul imposibilitatii de a-l extrada pe Dotcom in America. Nici nu este de mirare ca Vaulin si-a facut alegerea in acest fel.

Conform capetelor de acuzare emise acum o saptamana de o curte din Chicago, Valuin este acuzat de conspiratie de a comite acte ce incalca drepturile de autor, spalare de bani si doua capete de acuze penale pentru incalcarea drepturilor de autor. Cu alte cuvinte o sa avem un proces lung care cel mai probabil o sa semene cu o alergatura dintre un soarece si o pisica.

”Artem Vaulin a fost acuzat ca se afla la conducearea unui site de piraterie digitala care a furat mai bine de 1 miliard de dolari din profiturile industriei de divertisment din SUA,” Peter T. Edge, director asociat executiv al Homeland Security Investigations a declarat saptamana trecuta. ”Protejarea comertului legitim este una din cele mai inalte prioritati a HSI.

Ramane de vazut cum se va desfasura situatia, procesul avand si o valoare destul de mare in sistemul american, riscand sa stabileasca un precedent periculos.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar