PC

Aveți nevoie de un cooler nou pentru AM4

Pe măsură ce ne apropiem de lansarea procesoarelor Zen, ca Ryzen, și a plăcilor de bază din platforma AM4, încep să răsară și informații noi. Cum ar fi că probabil nu veți putea refolosi soluțiile de răcire curente pe care le aveți la dispoziție.

Conform imaginilor care au ieșit la iveală despre dimensiunea noului socket, acesta pare a fi mai scurt față de soluția folosită până acum de AMD și ceva mai lat. Faptul că a fost schimbată dimensiunea nu este tocmai o tragedie, din moment ce fiecare cooler de pe vremea lui AM2 din 2006 și până la FM2+ a fost compatibil de la o generație la alta.

Incompatibilitatea soluțiilor de răcire nu se bazează doar pe imagini, ci și pe faptul că Noctua a declarat că soluțiile sale de răcire curente nu sunt compatibile cu AM4. Din fericire, compania a promis că va trimite gratuit tuturor posesorilor ai unui cooler Noctua piesele necesare pentru a monta radiatorul pe un socket AM4. Asta chiar dacă l-ați cumpărat cu 10 ani în urmă. Din această promoție nu fac parte soluțiile din seria D0 și NH-L9i.

[Overclock 3D]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

9 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button