PC&Consoles

Avernum 3 Ruined World a fost anunțat

Fanii RPG-urilor indie vor avea ceva nou cu care se pot delecta de anul viitor. Spiderweb Software anunță Avernum 3: Ruined World.

Dacă n-ați avut până acum contact cu seria, nu prea este de mirare, din moment ce creatorul francizei, Jeff Vogel, a vândut jocurile cu pricina pentru câteva decenii prin site-ul propriu, dându-și seama abia recent că Steam este o idee grozavă și foarte profitabilă. De atunci jocurile sunt ceva mai populare.

Avernum 3 este o variantă reconstruită și expandată a unui joc lansat de Spiderweb Software cu vreo 15 ani în urmă, care va permite jucătorului să iasă dintr-o închisoare subterană masivă în care a fost exilat pentru primele două jocuri. Din nefericire pentru el, la suprafață lucrurile nu stau chiar atât de bine, lumea fiind devastată și în esență distrusă. Dar nu ar trebui să vă gândiți la Fallout prea mult, din moment ce Avernum este o serie de RPG-uri fantasy, nu SF.

Nu lăsați grafica simplistă a jocului să vă păcălească, seria este destul de bine realizată. Avernum 3 Ruined World va fi disponibil pentru Windows, Mac și chiar pentru iPad la începutul anului viitor.

[Blue’s News]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button