MORE

Avem acum carcase cu panouri LCD

Mai tineti minte cand au aparut primele carcase care aveau un panou lateral transparent? Erau uluitoare. In sfarsit puteai vedea ce este in PC-ul tau fara sa il desfaci, puteai arata altora cat de bine ti-ai aranjat firele, iar acum poti gasi astfel de carcase la tot pasul. Dar in curand vom trece la ceva nou.

La Computex, compania iBuypower a prezentat Project Snowblind, un nou tip de carcasa care in locul unui panou lateral transparent banal are un LCD transparent. Puteti vedea mai jos o prezentare, intr-un clip facut de PC Gamer la eveniment.

Panoul LCD al carcasei este conectat la PC prin intermediul unui cablu HDMI, care trebuie atasat fie la placa video, fie la placa de baza, in cazul in care aveti una mai avansata. Ecranul acesta poate fi folosit la afisarea a orice doriti, actionand practic precum un monitor secundar, doar ca nu unul prea bun.

Ecranul LCD nu prea pare a fi capabil sa afiseze culori si foarte probabil nu are cea mai grozava performanta cu putinta, asa ca nu il veti utiliza pentru a juca CS:GO prea curand, desi cu siguranta cineva o sa incerce. Rezolutia la care functioneaza si rata de reimprospatare sunt necunoscute. Panoul acesta poate fi folosit pentru afisarea a tot felul de informatii utile, precum temperaturi, frecvente sau un slideshow cu poze ale unei noi placi video pe care vrei sa o vezi intr-o zi in PC-ul tau.

Acest panou este momentan compatibil cu carcasele NZXT din seria Noctis 450 si H440. Nu am informatii despre cand va fi disponibil publicului larg sau la ce pret.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button