Gaming

Avem 16 minute de gameplay Dragon Age: Inquisition!

Primul Dragon Age se poate numi o capodopera. Al doilea Dragon Age este fara doar si poate un fiasco. Cel de-al treilea Dragon Age, numit Dragon Age: Inquisition este extrem de promitator, mai ales in urma unui nou gameplay trailer aparut in urma cu cateva ore pe YouTube.

Pentru cei care nu au apucat sa vada Dragon Age: Inquisition la E3 anul acesta, acestia nu au pierdut multe. In principiu era un demo, cel mai probabil intr-un GodMode setat pe cea mai mica dificultate si mai ales controlat de cineva de la EA. Nu spunem ca este un lucru rau, dar cand aduci un joc la E3, asigura-te ca poate sa il joace si lumea, nu il arati doar de dragul de a-l arata. 

Pana in octombrie mai avem, iar un gameplay trailer, in adevaratul sens al cuvantului, fara gargara CG nu am avut pana in acest moment. Astfel am primit nu 5 minute de gameplay, asa cum se intampla de obicei, ci 16 minute, acelasi trailer care a fost aratat anumitor jurnalisti la E3 in spatele usilor inchise. Acesta explica cat de mare este lumea, ce rol joaca explorarea, lupta tactica, imbratisatul de personaje si… inghetatul de ursi. Da… ursi inghetati! (GG BioWare award wining game mechanics)

Chiar si asa, Dragon Age: Inquisition pare sa indrepte problemele pe care precedentul titlu le-a avut, mai mult, pare un pic mai bibilit si polisat, asa ca in Octombrie, cand jocul va fi la raft, ne asteptam la o experienta placuta. In caz contrar, este foarte posibil ca aceast joc sa fie ultimul din franciza. Pe de alta parte, speram ca arcasul sa nu fie in spatele unui DLC si nici jocul sa nu aiba 100 de DLC-uri la lansare care „sa iti imbuntateasca experienta”. In traducere libera: „Asa cum trebuia jucat inainte sa il spargem in DLC-uri”

Pana una alta, mai jos aveti gameplay trailerul. Enjoy!

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button