Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Auxo, acum compatibil cu iOS 8, ca aplicatie separata

/
/
/
/
video

Unul dintre cele mai importante tweakuri din Cydia a fost adus (cu greu) la zi si acum este compatibil cu iOS 8. Auxo are ca scop unificarea Control Center-ului cu Multitasking Switcher-ul.

Problema e ca este disponibil ca tweak separat, nu pachet updatat. Partea buna e ca macar clientii versiunii anterioare profita de un discount, acesta putand fi cumparat cu doar $0.99. In afara de compatibilitatea cu cele mai recente versiuni ale sistemului de operare, A3Tweaks au mai introdus o multime de noutati precum un nou Multi-Center, insa au pastrat neschimbate cele mai importante aspecte, precum Quick Switcher sau Hot Corners. Acesta are mai multe moduri de afisare, precum Reachable Display sau Minimal Display. Poate fi mai personalizat ca oricand si mai presus de toate, functioneaza fara probleme. Pana acum, cel putin. Pentru cei care vor sa il vada in actiune, va lasam sa urmariti un clip facut de Jeff de la iDownloadBlog.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar