MORE

Automatizeaza-ti clima din casa cu Nest Learning Thermostat!

Termostatul Nest Learning invata obiceiurile utilizatorului si reduce consumul de curent din casa.

Prima versiune Nest Learning Thermostat a fost lansata in anul 2011 si a devenit foarte populara in randul consumatorilor interesati de securitatea, automatizarea si controlul climatic al casei.

Termostatul are conexiune WiFi si poate controla majoritatea sistemelor de incalzire sau racire din casa. De asemenea, termostatul poate controla sistemele de umidificare sau dezumidificare. Pentru a nu permite persoanelor neautorizare sa acceseze clima, poate fi protejat prin parola.

Termostatul se poate programa singur cu 7 zile in avans. Poate verifica vremea folosind reteaua WiFi si se autoprogrameaza. Termostatul va poate anunta cand trebuie schimbat filtrul de la aerul conditionat sau cand apar probleme la sistemul de incalzire.

 

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button