MORE

Autodesk SketchBook, o unealta eficienta si „mobila” pentru pentru creatorii 3D

Autodesk SketchBook Pro este acum disponibil in Play Store. Versiunea Pro este mai versatila decat versiunea normala, care se afla de ceva vreme in Play Store.

Aceasta are acum mult mai multe utilitare, precum perii sau suport pentru layere, si o buna parte dintre ele sunt disponibile in versiunea gratuita, dar evident cele mai bune dintre ele se regasesc in versiunea platita. Versiunea pentru desktop este destinata artistilor multimedia si costa 65$. Desigur versiunea pentru mobile nu este la fel de buna, dar depaseste toate aplicatiile asemanatoare disponibile pentru aceste dispozitive.

In versiunea gratuita primiti perii care se pot personaliza, sensibilitate sintetica pentru presiune si integrarea cu Dropbox, iar daca va inregistrati puteti accesa si editorul pentru layere, si aveti la dispozitie mai multe setari pentru perii.

Versiunea intreaga a aplicatiei costa doar 3.99$, iar cine cumpara versiunea pentru desktop, primeste gratuit versiunea full pentru mobil. Puteti descarca aplicatia gratuit de AICI.

Tags

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close