MORE

Audiofililor… ati auzit? AVstore are campanie de Black Friday!

Ne bucuram sa aflam ca AVstore, unul dintre cele mai tari magazine cu profil audio HiFi/Home Cinema are campanie de reduceri pe 20 Noiembrie, de Black Friday. Este o excelenta oportunitate de a ne „apropia” de niste scule de foarte buna calitate, altminteri destul de scumpe, fie ele boxe, DAC-uri, amplificatoare, casti, playere portabile, proiectoare Home Cinema, televizoare si accesorii.

Baietii de la AVstore ne-au declarat ca s-au dotat bine la capitolul stocuri, dar asta nu inseamna ca ele nu se pot epuiza destul de repede, mai ales ca ni s-a promis ca ofertele de anul acesta vor fi chiar mai atragatoare decat in anii precedenti. Well, asta inseamna ca o idee buna ar fi sa va abonati la newsletter, pentru a afla real time despre produsele aflate in campania de reduceri.

De asemenea, nu strica sa ai un cont deja facut pe site, care sa contina detaliile legate de adresa, date de facturare etc, pentru a intra cat mai repede in posesia produsului „vanat”. Nu in ultimul rand, „documentarea”preliminara este un factor cheie in cursa de a prinde produsul dorit la pretul visat. Iar asta o poti face la fata locului, adica in showroom-ul proaspat deschis in Cotroceni (care apropo, arata senzational!) sau pe site. (daca esti din Bucuresti, noi votam pentru showroom). Inca ceva: Vineri, Sambata si Duminica, adica pe 20, 21 si 22 Noiembrie, showroom-ul va fi deschis doar pentru ridicarea comenzilor.

Partea cea mai buna? Faptul ca ai putea pune mana pe niste „jucarii” de inalta clasa si calitate la preturi pe care le regasesti de obicei doar in categoriile inferioare de astfel de produse. Personal, am ochit deja o pereche de boxe si un DAC… nu spui care, ca sa nu-mi diminuez sansele de a intra Vineri in posesia lor 🙂

Bafta la cumparaturi!

Tags

Related Articles

Back to top button
Close
Close