PC&Consoles

Au mai rămas două zile până la Steam Winter Sale

Sper că v-ați pregătit portofelele, conturile bancare, conturile de PayPal și timpul liber, pentru că ultima mare promoție de pe Steam este pe cale să înceapă.

Conform informațiilor care au răsărit din numeroase surse, atât din baza de date a Steam cât și de pe PayPal, promoția finală din anul 2016 va începe în ziua de 22 decembrie.

Atunci veți putea începe să pândiți ce jocuri ați prefera să cumpărați la preț redus de pe Steam. Toate promoțiile sunt fixe, nu se vor schimba pe parcursul evenimentului, iar toate jocurile care vor fi la preț redus în prima zi vor fi la același preț și în ultima zi.

Steam Winter Sale se va încheia în ziua de 2 ianuarie 2017.

[PC Invasion]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

28 comentarii

  1. Liviu Știi cum e Man ? Nu prea ma iau după Cerințe. Au fost cazuri în care mi-au mers jocuri pe PC decent și când arată la Cerințe i5. Eu am un Dual-Core. Nu știu ce să fac.

  2. Depinde si de placa video ! de multe ori sunt exagerate cerintele! dar daca nu merge poti da refunded la joc si iti primesti banii inapoi! asta daca nu ai prea multe ore jucate!

  3. Nu prea ai inteles la ce m-am referit…nu prea se pupa cerintele lor cu sistemul tau ( MK xl cere specificatii superioare sistemului meu pentru a rula 4k)… si totusi merge asa…

  4. Merge. Am testat pe un Sempron 140, GT640 si 4GB RAM. Ce-i drept duce doar 20-30 FPS pe low, dar merge.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button