PC&Consoles

Au început Steam Winter Sale și Steam Awards

Și uite că a sosit din nou acel moment al anului. Valve tocmai și-a început sezonul de reduceri anuale de iarnă, cu câteva zile înainte de sfârșitul anului 2017. Următoarele două săptămâni vor fi pline de reduceri masive pentru o mulțime de titluri diferite de pe platforma de jocuri, care va dura până pe 4 ianuarie 2018.

Pe lângă reducerile oferite la jocuri precum The Witcher 3: Wild Hunt și Dishonored 2, Valve pune la dispoziție noi nominalizări de premii care vor fi votate în fiecare zi, ca parte a premiilor anuale Steam. Primul este „Choices Matter”. Puteți reveni în fiecare zi pentru a vota pentru un alt superlativ, cât timp Winter Sale este în curs. Când totul se termină, puteți verifica toate jocurile care au primit premii pe 3 ianuarie 2018. Asigurați-vă că nu uitați să votați, dacă acest lucru este într-adevăr important pentru voi.

Unele dintre categoriile zilelor următoare includ „Mom’s Spaghetti,” „Labor of Love,” „Suspension of Disbelief,” și „The World Is Grim Enough Let’s Just All Get Along.”. Câteva dintre aceste premii au fost de asemenea oferite în timpul sezonului de reduceri de toamnă de pe Steam și reprezintă un set de categorii distractiv și diversificat care, cel puțin, nu fac parte din listele convenționale a celor mai bune jocuri care încep să împânzească internetul în această perioadă din an.

În materie de reduceri, acum puteți beneficia de reduceri la jocuri cu renume precum Hellblade: Senua’s Sacrifice la reducere cu 25% la 22,49 euro, Life is Strange: Before the Stormat redus cu 30% pentru doar 11,89 euro și Middle-Earth: Shadow of War redus cu 30% la un preț de 41,99 euro. Există și o listă foarte mare cu nume răsunătoare din anii precedenți, dacă tot încercați să ajungeți la zi cu jocurile, iar dacă căutați un cadou în ultimul moment pentru acea persoană specială din lista voastră de prieteni, puteți răsfoi toate jocurile la reducere de pe pagina principală Steam.

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button