PC&Consoles

Au început reducerile de vară de pe GOG

Sper că v-ați pregătit portofelele, pentru că reducerile de vară încep, iar GOG este primul front de bătălie.

De astăzi și până pe 20 iunie veți putea găsi pe acest serviciu în jur de 1500 de jocuri la prețuri ce pot ajunge și la o reducere de 90%, iar într-un caz chiar de 100%. Atunci când cumpărați primul vostru joc de pe GOG, în cadrul acestei promoții, veți primi gratuit un exemplar al lui Rebel Galaxy. De asemenea, dacă vă conectați contul vostru de Steam al cel de GOG, veți putea dobândi variante fără DRM a în jur de 40 de jocuri care suportă această funcție.

Și ce fel de jocuri puteți găsi acum la preț redus? Minunății legendare precum Sid Meier’s Alpha Centauri, care poate fi cumpărat acum la prețul de doar 1,40 de euro. În cazul în care n-am spus asta la fiecare promoție de pe GOG, trebuie să jucați Alpha Centauri și să înțelegeți acest joc dacă vreți vreodată să fiți dezamăgiți profund de cam fiecare alt joc făcut vreodată, în special cele din specia SF.

Sunt 41 de pagini cu jocuri la ofertă, plus numeroase alte bundle-uri, așa că nu voi sta să le enumăr pe toate. Spor la speologie după promoția favorită.

[GOG]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button