PC&Consoles

Au început reducerile de pe GOG

Țin să vă aduc la cunoștință că Humble Bundle nu este singurul serviciu de distribuție digitală pe care puteți găsi în această perioadă reduceri substanțiale de preț.

GOG  are săptămâna aceasta propria promoție la care puteți obține un număr foarte mare de jocuri la prețuri absurd de mici. Și când spun absurde nu exagerez. Vă puteți imagina o lume în care puteți cumpăra un RPG excepțional cu o zeci de ore de joc în el, precum Might and Magic 7, la prețul de doar 1.30 de euro?

Aproape fiecare alt joc de pe GOG este acum la preț redus, până și câteva din titlurile mai noi, precum Elex, ce poate fi dobândit momentan la 45 de euro. Știu, nu e o reducere mare, dar este este ceva. Alternativ, puteți lua The Witcher 3 cu tot DLC-ul său la 17 euro.

Pe lângă jocuri individuale, puteți cumpăra și pachete de jocuri la prețuri promoționale, spre exemplu, puteți lua toate jocurile Ultima la aproximativ 7.75 de euro, jocuri care deși sunt în proprietatea Electronic Arts, nu includ loot boxes, și vă vor asigura câteva luni continue de distracție și frustrare la adresa designului de interfață din era pre-mouse și pre ”Oh, chiar vei un inventar ce poate fi ordonat automat?”

De asemenea, dacă veți cheltui mai mult de 15 dolari veți primi un joc gratuit, Starcrawlers. Jocul în sine costă 17 euro, așa că este o ofertă bună.

Distracție plăcută la speologie printre clasici.

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button