PC&Consoles

Au început reducerile de Black Friday pentru marile companii de jocuri

Din moment ce Black Friday de la noi se petrece de vreo 6 ori pe an și nu coincide cu cel din SUA, abia acum încep promoțiile sezonale pe diversele servicii de distribuție digitală. Nu Valve, nu încă, așa că puteți sta departe de Steam pentru o vreme.

În schimb, puteți găsi acum la preț redus pe Battle.net câteva jocuri marca Blizzard, inclusiv Destiny 2, care în varianta sa de PC costă acum doar 39 de euro. Puteți pune mâna și pe un Overwatch la doar 30 de euro, dar deocamdată nu pare să fie disponibilă vreo reducere pentru seria Diablo.

Apoi, în tărâmul Electronic Arts, găsiți pe Origin FIFA 2018 la 40 de euro, The Sims 4 la 20 de euro, Battlefield 1 tot al 20 de euro, Dragon Age Inquisition la 5 euro și multe, multe alte promoții.

În cele din urmă, dacă intrați pe Uplay puteți găsi o varietate de alte reduceri. Nu toate par să fie disponibile pe web, ci doar prin clientul Uplay în sine. Puteți obține minunății ca Anno 1404 la doar 5.10 euro, The Division la 20 de euro, South Park The Stick of Truth la 7.50 de euro și multe, multe altele.

Promoțiile vor fi disponibile până la sfârșitul săptămânii, așa că aveți timp suficient să profitați de pe urma lor.

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button