PC&Consoles

Au început precomenzile la Xbox One X

Luna trecută Microsoft a dezvăluit Xbox One X Project Scorpio Edition și au început precomenzile pentru această ediție specială. Acum compania permite fanilor să plaseze precomenzi pentru varianta standard a lui Xbox One X.

La fel ca și Project Scorpio Edition, varianta normală a lui Xbox One X va costa 500 dolari. Precomenzile pot fi plasate deja în magazinul virtual de la Microsoft, dar se poate găsi și în alte lanțuri de magazine specializate. Pe meleagurile noastre pitorești poate fi făcută precomandă la această consolă de pe site-ul Altex, și costă 2.200 lei.

Xbox One X are un procesor AMD de tip SoC cu 8 nuclee, 40 unități de procesare GPU, și 12 GB memorie de tip GDDR5.

Unele titluri care sunt deja disponibile vor primi update-ul pentru Xbox One X în momentul lansării. Aceste jocuri sunt considerate ca fiind „elevate”, dar în ce exact costă îmbunătățirile este lăsat la atitudinea fiecărui studio. Ne putem aștepta totuși ca majoritatea să primească un upgrade la texturi sau numărul de cadre pe secundă. Studiourile pot de asemenea adăuga suport pentru rezoluție 4K și/sau tehnologie HDR.

Pe site-ul Microsoft puteți găsi o listă actualizată cu toate jocurile care primesc îmbunătățiri pentru consola Xbox One X, așa că puteți pune link-ul la bookmark și să reveniți la el ori de câte ori vreți să vedeți dacă jocul vostru preferat a fost actualizat.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button