MORE

Au fost zărite teste noi cu procesorul Intel i7 8700K

Umblă vestea că luna viitoare vor fi lansate noile procesoare Intel din seria Coffee Lake, care vor aduce șase nuclee pentru utilizatorii de rând.

Până ce vor fi lansate putem însă să ne delectăm cu noi leak-uri ale performanței. De data aceasta leak-ul este pe cât se poate de autentic, venind de la o expoziție unde era prezentat un sistem HP Omen, echipat cu un i7 8700K, ce a fost testat de un jurnalist numit Karl Morin în Cinebench R15 și în CPU-Z.

Scorul obținut de sistem nu este foarte departe de așteptări. Scorul pentru testul Single Score a fost de 196, iar cel de Multi Core a fost de 1230. În alte cuvinte, a fost aproximativ 50 de puncte mai rapid decât un Ryzen 5 1600 ce este cu 500MHz mai lent, pentru primul test. Iar pentru multi-core a fost mai rapid cu în jur de 100 de puncte ca acesta.

Dacă frecvențele ar fi mai apropiat, ceva ce s-ar întâmpla în cazul unui 1600X de 3.6Hz, atunci scorul de single-threaded tot este mai bun pentru i7 8700K, ceva ce era de așteptat, iar pe partea de multi-threading au aproape același scor. Desigur, încă se mai pot face ceva optimizări software până când Coffee Lake va fi lansat.

Rezultatele testelor făcute în CPU-Z indică ceea ce pare a fi 2240 și 13680, ceva mai bine ca un Ryzen 5 1600X.

[Videocardz]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button