Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Au fost descoperite teste cu Radeon RX Vega în 3DMark Time Spy

/
/
/
img

Generația cu adevărat nouă de plăci video Radeon se află la orizont, dar până ce își va face apariția și vom ști cu adevărat ce putere are, trebuie să ne mulțumim cu diverse leak-uri și teste incomplete.

Un astfel de test și-a făcut apariția în 3DMark Time Spy, cu o placă video AMD care pare a fi RX Vega. Aceasta nu se prea conformează în totalitate așteptărilor, ceea ce fie înseamnă că este o variantă încă neterminată a plăcii video, fie este un model ceva mai ciuntit.

Scorul grafic obținut de 5721 este comparabil cu un GTX 1070, iar frecvența la care funcționa placa video era de doar 1200MHz. Frecvența este foarte importantă, deoarece nu ar fi suficient pentru a atinge cei 12.5 TFLOPs care sunt așteptați de la RX Vega, așa că am putea avea de față modelul mai firav al seriei.

Situația va deveni ceva mai clară în următoarele săptămâni, AMD pregătind lansarea lui RX Vega în viitorul foarte apropiat.

[WCCFTech]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

1 Comments

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar