GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Au fost descoperite opt personaje noi de Apex Legends

Acum că Apex Legends este cel mai popular joc al momentului, cei curioși să afle ce are Respawn pregătit în viitorul apropiat au început să scormonească prin fișierele sale.

Iar până acum par să fi descoperit încă opt personaje ce ar trebui să fie adăugate la un moment sau altul în Apex Legends. Puteți vedea mai jos o schiță a modului în care ar trebui să arate ecranul de selecție al personajului după ce sunt adăugate aceste personaje noi.

Nu sunt în acest moment informații concrete despre ce caracteristici vor avea aceste personaje noi, sau măcar când vor fi lansate. Am putea avea de așteptat câteva săptămâni, am putea avea de așteptat chiar și un an până ce vor fi adăugate toate, dacă ar fi să mergem pe viteza de dezvoltare generală a personajelor de acest fel în cadrul altor studiouri pentru alte jocuri.

Important este că Respawn lucrează la adăugarea de conținut nou pentru Apex Legends. Iar personajele acestea ar fi doar începutul, alte semne găsite în fișierele jocului indicând posibilitatea că va primi aruncătoare de flăcări, un mod nocturn, NPC-uri, până și populara abilitate de-a alerga pe ziduri ca în Titanfall.

[PC Gamer 1, 2]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button