GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Au fost blocate permanent 13 milioane de conturi de PUBG

PUBG este un joc foarte popular. Poate nu la fel de popular pe cât era la începutul anului, de atunci Fortnite furând lumina reflectorului, dar tot este un joc adorat de foarte mulți oameni.

Unii dintre ei îl adoră poate din motive greșite. Nu pentru senzația de a fi într-o luptă egală (și la greu afectată de șanse aleatoare care mereu țin cu ursu) împotriva a 99 de alți jucători, ci pentru senzația de-a câștiga trișând ca ultima jigodie de pe planetă. Bluehole nu prea îi are la suflet pe acei oameni, așa că tot îi dă afară din PUBG, fiind anunțate în fiecare săptămână, de mai bine de un an de zile, valuri noi de conturi care au primit o interdicție permanente.

Dar exact câte conturi au rămas fără acces la joc? Un utilizator al site-ului Reddit a decis să ia la numărat toate rapoartele emise de studiou și a ajuns la concluzia că din 2017 și până acum au fost interzise în jur de 13 milioane de conturi, permanent.

Pentru ceva context, acest număr reprezintă cam o cincime din vânzările totale ale jocului. Asta nu înseamnă că 13 milioane de jucători individuali au luat „ban”, unii dintre ei fiind cu siguranță recalcitranți și primind interdicție permanentă de mai multe ori, pentru că au cumpărat jocul în mod repetat ca să ocolească interdicția și să trișeze mai departe.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button