MORE

Au aparut specificatiile tehnice pentru HTC One X9

Inca o data trebuie sa multumim internetului si unei persoane binevoitoare (sau mai multora) ca ne ajuta sa aflam din timp specificatiile tehnice produselor dorite sau detalii picante cu privire la jocurile pe care le asteptam cu nerabdare.

De aceasta data, HTC One X9 intra in lumina reflectoarelor deoarece cineva a fost suficient de cumsecade si s-a gandit la sufletelele noastre. Din cate se pare, noul terminal va beneficia de o rezolutie de 2560 x 1440, ceea ce reprezinta o imbunatatire fata de modelele precedente din gama HTC.

De asemenea, pentru fanii multitasking-ului, multitudinea de aplicatii pe care o folositi va avea ocazia sa se lafaie in 4 Gb de Ram. Nu stim inca daca vor fi DDR 3 sau 4, dar tot ce va spune este ca se observa o diferenta de la 2 Gb de Ram la 4 Gb. Bine si aplicatiile in ziua de astazi au devenit din ce in ce mai infometate dupa resurse, fie din cauza complexitatii acestora, fie ca sunt dezvoltatorii lenesi si nu vor sa le optimizeze cum trebuie.

La capitolul procesor e posibil sa vedem un Helio X20 sau un Snapdragon 820. Tehnic vorbind, banuiesc ca ei vor incerca sa mearga pe Helio, deoarece Snapdragon-ul ar avea inca probleme cu incalzirea si trebuie sa le rezolve. Cand vine vorba de stocare ne putem astepta la o capacite care va incepe cu 64 de Gb si se va termina cu 128 de Gb.

Nu in ultimul rand, bateria va fi si ea destul de maricica, undeva la 3500 de mAh, tinand cont ca iPhone 6s are de 1715 mAh.

[Now]

Articole asemanatoare

Back to top button