Telefoane

Au apărut primele detalii despre Samsung Galaxy S9

Următoarea generație de telefoane Galaxy de la Samsung începe să se contureze, mulțumită unor noi zvonuri ce și-au făcut apariția recent pe internet.

Informațiile sugerează că telefonul va fi anunțat la sfârșitul lunii februarie, în cadrul evenimentului Mobile World Congress 2018. Samsung Galaxy S9 ar urma să fie echipat cu un chipset Exynos 9 cu 8 nuclee în cea mai mare parte a lumii și cu fiecare Snapdragon 845 disponibil, pentru piața din SUA.

Telefonul va dispune de 6GB de RAM, ceva ce ar trebui să fie foarte util acum că Samsung a dezvăluit suportul oficial pentru Linux, alături de 128GB de stocare ca standard. Va exista suport și pentru un card de memorie, pentru cei care au nevoie de și mai mult spațiu.

Camerele telefonului ar urma să fie îmbunătățite cu mult față de Galaxy S8, fiind bazate pe designul folosit de Galaxy Note 8, cu două obiective principale. Nu sunt cunoscute alte informații despre ce alte modificări de design vor fi implementate în acest model, dar cu puțin noroc nu se va merge în direcțiile indicate de companii ca Apple sau Google, în ceea ce privește limitarea opțiunilor audio.

Lansarea telefonului ar trebui să aibă loc prin primăvara anului viitor.

[Inquisitr]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button