Telefoane

Au apărut primele detalii despre Razer Phone

Mâine va fi dezvăluit Razer Phone, încercare celebrei companii de periferice și de sisteme de a construi propriul său telefon, sau cel puțin de-a se folosi din plin de achiziția companiei Nextbit de la începutul acestui an, care finanțaseră prin Kickstarter un mobil numit Robin.

Conform unei listări a telefonului în baza de date a unui distribuitor din Marea Britanie, și în baza de date a GFXBench, telefonul are câteva caracteristici interesante. Razer Phone este echipat cu un ecran de 5.72 inch de tipul IGZO, cu suport pentru redarea unui spațiu de culoare mare și cu o viteză de 120Hz. Rezoluția sa este de 2560×1440. Mai are două difuzoare frontale cu certificare Dolby ATMOS și THX, două camere principale cu distanță focală diferită și o baterie de 4000mAh.

Acest ansamblu este dirijat de un chipset Snapdragon 835 cu 8GB de memorie RAM și 64GB de stocare. Testele indicau prezența sistemului de operare Android 7.1.1.

Cât ar putea să coste un astfel de telefon, vă întrebați? Am un răspuns foarte bun pentru voi. Mult. Foarte mult. Nu doar că are un ecran care probabil costă mai mult ca ultimele mele trei monitoare la un loc, dar este un produs Razer. Razer are tendința să vândă lucruri oarecum la suprapreț. Așa că probabil iPhone X și Galaxy Note 8 vor părea ieftine prin comparație, sau cel puțin vor avea în curând un coleg în categoria lor de preț.

[Android police]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button