PCȘtiri ITTECHTelefoane

Au apărut primele beta-uri publice ale iOS 13, iPadOS și macOS Catalina

Apple a lansat recent prima versiune beta publică pentru iOS 13, iPadOS și macOS Catalina. Toate cele trei noi iterații ale sistemelor sale de operare au fost anunțate la conferința anuală a dezvoltatorilor companiei, la începutul acestei luni. Între timp am văzut câteva previzualizări pentru dezvoltatori, dar acum cei de la Apple au decis că versiunile următoare sunt destul de bune pentru a fi testate de oricine are curajul să se înscrie în programul beta lansat de companie.

Pentru a vă înscrie, accesați acest site. Veți primi apoi versiuni de beta care se realizează până la lansarea versiunilor finale ale sistemelor de operare, versiuni care ar trebui să devină disponibile în această toamnă.

Versiunea iOS 13 beta ar fi trebuit să apară în iulie, dar se pare că cei de la Apple au găsit-o suficient de stabilă pentru a fi lansată cu o săptămână mai devreme. Deși acestea sunt primele beta-uri publice, așteptați-vă sa vină la pachet cu o grămada de erori neprevăzute și probleme de performanță, fără să mai vorbim de durata de viață redusă a bateriei și de unele probleme de compatibilitate cu aplicațiile. Deci, este de la sine înțeles că nu e o idee bună să instalați aceste versiuni pe dispozitivele personale, decât dacă sunteți pregătiți pentru potențiale peripeții.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button