GamingRSS PaginaDeMediaȘtiri IT

Au aparut poze din noul proiect Resident Evil

Left 4 Dead 3?!

Zilele trecute, Capcom a difuzat un livestream in care a redat un teaser pentru Project Resistance, un nou joc din universul Resident Evil. Un user de pe reddit a folosit o unealta care extrage thumbnail-urile de pe Youtube si a reusit sa extraga trei poze din noul teaser. Imaginile ne arata un grup de patru oameni imbracati in civil, ceea ce indica ca am putea avea parte de un joc co-op in patru oameni din seria Resident Evil Outbreak. Mai multe imagini mai clare au fost postate pe Twitter de un alt utilizator.

Capcom va arata mai multe detalii despre noul joc in cadrul Tokyo Game Show in luna Septembrie. De asemenea, acestia au lansat si un website numit Project Resistance. R-ul si E-ul sunt colorate in rosu, in timp ce restul literelor sunt albe, pentru a accentua faptul ca vorbim despre un titlu Resident Evil.

De pe acest site aflam ca teaser-ul va fi prezentat pe data de 9 Septembrie in cadrul evenimentului dedicat jocurilor si promite si faptul ca vom vedea secvente de gameplay. De asemenea, mai aflam si ca jocul va fi lansat pentru generatia actuala de console, fiind listat ca titlu disponibil pe Steam, PlayStation 4 si Xbox One.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button