GamingPC&ConsolesTech&IT

Au apărut noi indicii că Blizzard are în plan un serial Diablo

După o scurtă perioadă de speculații anul trecut, care susțineau că Blizzard ar fi pregătiți să producă un serial de televiziune bazat pe franciza Diablo, iată că noi indicii vin să confirme o posibilă intenție a companiei în această direcție. După cum notează site-ul Blizzard Watch, o nouă cerere înregistrată la Oficiul pentru Brevete și Mărci din Statele Unite arată că Blizzard a depus actele pentru o marcă comercială pe numele Diablo pentru „filme și seriale descărcabile, cu narațiuni bazate pe un joc video și furnizate printr-un serviciu video la cerere”.

Ca și în cazul zvonurilor de anul trecut, când scriitorul de benzi desenate Andrew Cosby a declarat că se află în negocieri pentru a coordona o astfel de serie, recentul indiciu nu este în sine o confirmare oficială a faptului că Blizzard ar lucra activ la un serial Diablo. Înregistrarea unui produs de televiziune ar putea la fel de bine să fie o acțiune preventivă din partea companiei, în cazul în care se va decide să creeze ceva în viitorul mai mult sau mai puțin îndepărtat.

Multă lume consideră că anunțarea unui serial TV Diablo ar fi un prilej bun de împăcare cu fanii, după ce compania a anunțat la Blizzcon 2018 că următorul joc din serie va fi Diablo Immortal, un RPG pentru platformele mobile. Momentat însă, cei de la Blizzard nu au făcut un anunț oficial, iar mulți fani speră că asta se va întâmpla la următorul Blizzcon.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button