Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Au aparut noi detalii despre urmatorul telefon One Plus

/
/
/

Intitulat “The Flagship Killer”, telefonul One Plus One a adus din punctul meu de vedere o schimbare destul de importanta in piata de mobile.

Compania One Plus a reusit sa dovedeasca ca nu trebuie sa arunci o tona de bani ca sa obtii performante de invidiat, ci sa iti tratezi clientul cu respect si sa ii oferi un produs performant, la un pret suficient de bun astfel incat sa iti convina si tie si cumparatorului. Aceasta mentalitate cred ca ar trebui sa isi faca loc in inima mai multor brand-uri.

Totusi, producatorul mai sus mentionat nu s-a oprit la un singur telefon ci a continuat cu One Plus 2 si mai nou urmeaza sa fie anuntat oficial One Plus X.

Eu ma asteptam ca numele terminalului sa fie One Plus 3, dar cum Microsoft a sarit de cifra 9 pentru Windows-ul lor, merge si la telefoane sa sari cateva cifre.

One Plus X va avea sub capota procesorul Qualcomm Snapdragon 801 SoC care nu a dezamagit pana acum in materie de performanta, un nou scanner de amprente, un port USB Type-C si o functie dual-flash pentru momentele in care doriti sa faceti poze in zonele slab iluminate.

Momentan nu mai avem detalii suplimentare cu privire la specificatii sau pret, dar din ce am vazut, One Plus X pare sa fie dedicat segmentului produselor low-end pentru ca brand-ul sa isi consolideze si mai bine pozitia pe piata.

[gizmochina]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar