Tech&ITVIDEO

Au apărut noi detalii despre serialul TV The Witcher

Se pregătesc lucruri mărețe pentru adaptarea celor de la Netflix a seriilor de romane The Witcher, care au inspirat, de asemenea, și franciza de jocuri video. Deși este încă foarte devreme în procesul de creare a serialului (Lauren S. Hissrich a dezvăluit finalizarea scenariului pentru episodul pilot în februarie) au apărut multe detalii despre proiect.

În primul rând, Hissrich spune că primul sezon va consta din opt episoade. Hissrich a scris pe Twitter:

Știu, știu, poate nu vi se par suficiente pentru voi dar, din punct de vedere creativ, este decizia corectă.

Ținând cont că serialele produsele de Netflix sunt de obicei foarte lungi, această veste ar putea fi una bună.

Totuși, așa cum continuă Hissrich, scenariile pentru episoadele altele decât cel pilot nu s-au terminat încă.

Am terminat episodul pilot, care, da, va mai fi finisat atunci când vom juca / filma. Celelalte 7 episoade nu există încă, decât în capul meu, și ghiciți ce? Noi scriitori mi se vor alătura în curând!

În ceea ce privește momentul în care se așteaptă să debuteze serialul, Hissrich spune că probabil nu va avea premiera până în 2020. Netflix nu se grăbește, pentru a se asigura că este pe cât de bun poate fi.

Ne mișcăm rapid cu totul – gen, capul meu se rotește în stilul Exorcist, doar că datorită entuziasmului, nu a vreunei posesiei malefice – dar un lucru este sigur: calitatea este mai importantă decât viteza.

În cele din urmă, ea confirmă faptul că seria va fi filmată în Europa de Est, unde se petrece acțiunea romanelor și a jocurilor.

Acest serial nu ar putea exista în altă parte. Punct. De asemenea, tocmai am petrecut zece zile înconjurat de priveliști slave. Trebuie să revin, curând.

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button