FilmeRSS PaginaDeMedia

Au apărut imagini noi din filmul Uncharted cu Tom Holland

Filmul Uncharted a trecut prin atât de multe provocări încât Sony ar putea face un film doar despre asta. Dar acum, mai mult ca niciodată, pare că proiectul este într-un stadiu avansat. Avem parte de câteva imagini noi care pe mine m-au trimis direct cu gândul la Uncharted 4: A Thief’s End. Un joc pe care nu aveți voie să-l ratați, că tot veni vorba de el.

Mulți s-ar fi așteptat însă ca actorul principal să fie Nolan North, adică același om care i-a dat o voce lui Nathan Drake. Însă filmul Uncharted urmărește povestea lui Nathan de pe vremea când acesta avea doar 20 de ani. În acest fel, alegerea lui Tom Holland are sens și după ce am văzut filmele Marvel în care a jucat recent, am încredere că va reuși să intre perfect în pielea aventurierului. Iar noi vom primi un context, sau mai de grabă un prequel pentru jocuri.

Cât despre Nolan North? El doar așteaptă filmul Uncharted din poziția de fan al seriei. Acesta a vorbit însă și despre alegerea unui actor mai tânăr: „Este o idee grozavă să descoperim aventurile lui Drake de pe când avea 20 de ani. În acest fel nu primim doar o readaptare a poveștii pe care fanii au jucat-o deja.”

Știu că părerile despre Uncharted ca și serie sunt împărțite. Mulți spun că este genial, alții consideră că este doar un Tomb Raider cu un bărbat în rolul de protagonist. Eu pic undeva la mijloc, iar în absența unui film Tomb Raider, voi primi cu brațele deschise noul film Uncharted atunci când va fi disponibil pe platformele de streaming, sau cine știe, poate chiar în cinematografe?!

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button