PC&Consoles

Au apărut cerințele de sistem pentru Assassin’s Creed: Origins

Assassin’s Creed: Origins se va lansa mai târziu luna aceasta, iar acum Ubisoft tocmai ce a publicat cerințele minime de sistem pentru joc.

Deși de dezvoltarea jocului s-a ocupat Ubisoft Montreal, varianta de PC este rezultatul colaborării cu studioul Ubisoft Kiev. Conform producătorului Jose Araiza, echipa din Kiev a lucrat cu Ubisoft Montreal în timp ce caracteristicile jocului erau dezvoltate, ceea a permis implementarea mai multor elemente specifice PC-ului, cum ar fi optimizarea controlului din mouse și tastatură, câmp vizual ajustabil, aspectul rației de 21:9, sau posibilitatea de a juca pe mai multe monitoare.

Conform specificațiilor, jocul va putea fi rulat la o rezoluție minimă de 720p, cu 30 cadre pe secundă. Dacă aveți un sistem puternic care depășește cerințele, puteți juca chiar și în 4K.

Minimum

Sisteme de operare suportate: Windows 7 SP1, Windows 8.1, Windows 10 (doar 64-bit).
Procesor: Intel Core i5-2400s @ 2.5 GHz sau AMD FX-6350 @ 3.9 GHz sau echivalent.
Placă video: NVIDIA GeForce GTX 660 sau AMD R9 270 (2048 MB VRAM cu Shader Model 5.0 sau superior).
Memorie RAM: 6GB.
Rezoluție: 720p.
Video Preset: Lowest.

Recomandat

Sisteme de operare suportate: Windows 7 SP1, Windows 8.1, Windows 10 (doar 64-bit).
Procesor: Intel Core i7- 3770 @ 3.5 GHz sau AMD FX-8350 @ 4.0 GHz.
Placă video: NVIDIA GeForce GTX 760 sau AMD R9 280X (3GB VRAM cu Shader Model 5.0 sau superior).
Memorie RAM: 8GB.
Rezoluție: 1080p.
Video Preset: High.

Pe lângă specificații, Ubisoft a mai evidențiat și câteva adăugiri majore versiunii de PC a lui Assassin’s Creed: Origins. Pentru prima dată pe parcursul seriei, jocul va avea un mod de testare, pentru a putea vedea cum vi se descurcă jocul pe sistemul vostru. Mai există și un sistem care monitorizează framerate-ul, precum și gradul de folosire al procesorului și plăcii video, pentru a putea vedea performanța lor per ansamblu.

La momentul lansării, jocul va primi un update încă din prima zi, deși nu se știe exact cât de mare va fi acesta. Este necesară o conexiune la internet prima dată când se activează jocul, după care aveți posibilitatea să jucați offline. Chiar dacă multe jocuri au început să facă trecerea la DirectX 12, Ubisoft a preferat să folosească doar DirectX 11 pentru Assassin’s Creed: Origins. Cei care au o configurație de sistem cu mai multe plăci video nu pot profita de acest lucru, dar Ubisoft a declarat că un patch pentru configurații de tip SLI/Crossfire ar putea fi oferit în acest sens după lansare.

Jocul va apărea pe 27 octombrie, iar în forma sa digitală jocul poate fi achiziționat de pe Steam sau Uplay (deși un cont Uplay tot va fi necesar, chiar dacă îl veți cumpăra de pe Steam).

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button