TECH

Cu Atlas Obscura vezi Salina de la Turda in VR

Atlas Obscura, o companie care se ocupă cu dezvoltarea de aplicații VR, anunță disponibilitatea gratuită a unui prim sezon de experiențe pentru realitatea virtuală.

Aceste episoade au forma unui soi de jocuri de aventură realizate folosind secvențe video din lumea reală, înlănțuite pentru a crea un mediu complet realistic în care se desfășoară o poveste, cu mistere de rezolvat, minuni de explorat și chiar cu ceva informații relevante despre locații. Primul sezon Atlas Obscura include chiar un tur prin Salina de la Turda, alături de Templele Damanhur din Italia și Conacul Winchester din California.

În esență, aveți parte de o experiență similară cu cea de la începutul erei FMV din domeniul jocurilor de PC, dar cu un nivel de fidelitate vizuală mai mare, în VR și cu o durată ceva mai mică decât The 7th Guest. Sezonul se întinde pe cam 45 de minute, dar din moment ce puteți explora locațiile după bunul plac, nefiind o experiență complet liniară, le puteți revizita oricât de mult doriți.

Primul sezon al Atlas Obscura VR este gratuit și este gândit să funcționeze pe soluții de realitate virtuală mai firave, precum Gear VR, nu pe Oculus Rift sau HTC Vive.

[Ijnet]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button