GamingRSS PaginaDeMediaTECH

Atari VCS va fi gata de livrare la jumatatea lunii iunie

Lansarea lui Atari VCS a tot fost amanata, dar dupa doi ani este aproape gata. Echipa din spatele proiectului a dezvaluit ca primele 500 de modele sunt gata sa paraseasca fabrica in iunie. Asta nu va fi nici pe aproape destul cat sa ajunga pentru toti cei 11.597 de membri care au sustinut proiectul pe Indiegogo, insa productia in masa ar trebui sa inceapa in vara.

Lucrurile inca trebuie sa se aseze insa. Atari trebuie inca sa detalieze modul in care jocurile vor fi disponibile. Se zvonea la un moment dat de un abonament care sa ofere acces la mii de jocuri retro. Oricum ar fi, asta este o veste buna pentru sustinatorii proiectului; mai ales dupa cateva amanari si modificari de hardware.

Atari VCS

Ce este Atari VCS?

Atari VCS este o consola ce aduce un omagiu clasicei Atari 2600. Aceasta va folosi un procesor AMD Ryzen embedded si va avea un sistem de operare foarte simplu de folosit. In plus, aspectul consolei imprumuta elemente retro si formeaza un design foarte interesant.

Pana acum, suna bine. Avem cam asa: un sistem de operare bazat pe Linux, o gramada de jocuri retro pe baza de abonament si accesorii moderne adaptate jocurilor vechi. O experienta retro in adevaratul sens al cuvantului, insa folosind tehnologia moderna. Daca Atari VCS va avea succes, este insa alta discutie. Intr-o oarecare masura este tot un PC, mai ales ca vei putea instala orice sistem de operare doresti. Pentru unii insa ar putea fi the ultimate retro machine. Ramane de vazut daca nostalgicii vor reprezenta o forta de cumparare destul de mare incat sa faca din noua jucarie a celor de la Atari un succes.

Atari VCS

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button