MORE

Atari va relansa 100 de jocuri la primavara

Atari, acel zombie care refuza sa moara indiferent de cat de multe ori este impuscat in cap, anunta ca va lansa o colectie de 100 de jocuri clasice, sub forma compilatiei Atari Vault.

Aceste jocuri vor fi partial actualizate, in sensul ca vor avea suport pentru multiplayer local si chiar on-line, multumita lui Steam. Mai este promisa ceva rafinare a tot ce inseamna interfata si suport pentru Steam Controller. Vor fi chiar clasamente on-line, la care se pot intrece jucatorii de parca ar fi iar 1980 si ii mai pasa cuiva de ce scor ai scos la Asteroids.

Pretul pentru aceasta colectie nu a fost anuntat in acest moment. Si daca va intrebati cine oare ar cumpara asa ceva, din moment ce mai toate jocurile sunt gratuite pe Internet Archive si prin alte locuri, eh am un raspuns pentru voi.

Vedeti, Atari este condus acum de oameni care nu sunt tocmai 100% acolo in mansarda. Genul de oameni care s-au gandit sa lanseze un joc nou Asteroids ca un open-world survival game cu construire de case si multiplayer. Acel joc era Asteroids Outpost, a fost lansat pe Early Access in luna martie 2015 iar din luna mai 2015 dezvoltarea era deja abandonata, dar cumva jocul inca mai este la vanzare.

[Eurogamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button