PC&Consoles

Atari lucrează la o nouă consolă

Periodic, dintr-o criptă subterană păzită de trei spirite întunecate înarmate cu săbii înflăcărate, Atari scoate capul la iveală pentru a demonstra lumii că zombies chiar există.

De această dată, Atari pare să indice că va lansa în curând o nouă consolă.

Nu sunt disponibile detalii mai multe în acest moment, dar clipul foarte scurt de mai sus dă impresia că ar fi ceva care arată foarte mult ca varianta clasică a lui Atari 2600.

Dacă punem asta lângă faptul că Nintendo a câștigat o grămadă de bani din NES Classic și cel că Atari de acum este un cadavru putrezit care există doar pentru a scoate profit rapid din ce proprietăți încă n-au fost vândute către companii cu scrupule, pare destul de evident ce va fi anunțat.

O carcasă făcută să arate ca o miniatură a consolei Atari 2600, în care veți găsi ceva de dimensiunea unui Raspberry Pi Zero care emulează jocuri vechi de 40 de ani.

Înainte să vă apuce nostalgia, țin să vă aduc minte că de acest proiect se ocupă aceeași oameni care au crezut că a transforma Asteroids într-un joc de survival a fost o idee bună… iar apoi l-au abandonat în Early Access.

Deși, poate va fi și o parte bună cu relansarea consolei. Lumea își va aminti că 99% din jocurile de Atari 2600 erau groaznice, iar ET era reprezentativ pentru platformă, nu o vreun soi de atrocitate care a pus capăt unei ere de aur.

[The Next Web]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button