Știri ITTECHTelefoane

Asus ZenFone 6 pare că are un notch inedit

Până când vom ajunge la telefoane pliabile sau până când toți producătorii vor decide să ascundă pe undeva camera frontală, tot va trebui să ne confruntăm cu ecrane care sunt într-un fel ciopârțite pentru a face loc pentru acea cameră.

Celebrul breton a început măcar să ia forme din ce în ce mai interesante și diferite față de ce a introdus inițial telefonul Essential, și a popularizat iPhone X. Cel mai recent exemplu vine de la ceea ce pare a fi un prototip al unui Asus ZenFone 6. Câteva imagini interesate au fost publicate pe un site numit HDBlog.it, ce au ca subiect un telefon marca Asus cu un ecran care se întinde pe cam toată partea frontală a dispozitivului.

Acest ecran are o scobitură pentru camera frontală, însă aceasta nu este poziționată central, ci într-un colț. Asta crează o scindare pentru bara de informații din partea superioară, oferind un locșor unde indicatorul pentru baterie stă singur și nederanjat de restul. Fiind o scobitură mică și poziționată mai spre margine, parcă nu este la fel de deranjant ca la alte modele.

Difuzorul pentru apeluri este și el poziționat într-un mod destul de interesant, fiind îngrămădit între ecran și cadrul metalic al telefonului. În rest, dispozitivul dispune de difuzoare stereo lângă un port USB Type-C, alături de microfon și de un jack audio. Pe spatele de sticlă există un ansamblu de două camere, poziționate central, precum și un senzor de amprente.

Acest telefon ar trebui să fie prezentat de către Asus anul viitor la Mobile World Congress, în cazul în care nu intervin schimbări, sau acesta este doar un prototip de ZenFone 6 care a fost deja abandonat. Cert este că lumea deja încearcă să fugă de bretonul iPhone-icesc.

[XDA-Develoeprs]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button