Telefoane

Asus Zenfone 3 Max a primit un update care creste performantele bateriei si a camerei

Asus a anuntat un nou update pentru Zenfone 3 Max (ZC520TL). Noul update vine cu versiunea 13.1.0.56 si aduce ceva noutati si imbunatatiri.

Actualizarea include o noua aplicatie si optimizari pentru cititorul de amprente si camera. Aplicatia se numeste Power Master si are ca scop prelungirea autonimiei pentru baterie. LED-ul are acum diverse efecte in timpul incarcarii  iar lista PLMN ID a fost actulizata. Touchscreen-ul de asemenea a primit si el imbunatatiri. Din pacate nu este mentionat daca include si actualizariile de securitate.

Sursa

 

 

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button